Aloë Vera

Aloë Vera de Geneeskundige kracht.

Aloë vera de geneeskrachtige kracht. De werking van Aloë vera is steeds weer op indrukwekkende wijze aangetoond. Hoe belangrijk de gezondheid is van onze haarvaten wordt ook wel capillairen genoemd. Als het bloed goed door capillairen heen gaat en ongehinderd kan stromen krijgt ons lichaam de voedingstoffen die het nodig heeft zoals zuurstof, voedingstoffen en mineralen.

De Kracht van Aloë Vera

Aloë vera is als enige een geneeskrachtige plant die ervoor kan zorgen dat de binnen diameter van onze haarvaten gezond en krachtig kan blijven. Daarom is Aloë vera zo belangrijk voor onze gezondheid. Wat maakt Aloë vera nu zo bijzonder? Deze vraag leidt ons naar de inhoudelijke stoffen. Want hier is een duidelijk verschil te zien met andere geneesmiddelen. Medicamenten hebben meestal maar slecht 1 werkzame stof.Daarom is deze stof een gewenste werking en niet zelden diverse bijwerkingen.

Aloë vera is meer dan 50.000 jaar de buitengewone geneeskrachtige plant. De natuurlijke geneesmiddel is wel voor uitwendig als inwendig toepassingen. Vroeger gebruikte ze al voor de huid en bij brandwonden maar ook voor schimmelvorming en aantasting door parasieten. Maar ook als zonnebrand en vele andere kwalen.

Omdat Aloë vera een mooie geneeskrachtige werking heeft en daardoor veel huidproblemen kan verhelpen in korte tijd.

De producten van lr aloë vera zijn wetenschappelijk onderzocht,al deze resultaten kun je terug vinden op het internet pubmed.

Lr Aloë vera producten van lr healt & beauty heeft een breed assortiment op zowel inwendig als uitwendig van baby lijn tot vitaliteit op latere leeftijd.

www.lrworld.com/merasai