CHAPOMA

Chapoma kan rust, ontspanning en verlichting geven en ook vastzittende emoties weer laten stromen, waardoor je kracht, zelfvertrouwen en levensvreugde weer wordt opgebouwd.  

In een chapoma healing breng ik je energie in balans. Blokkades zoals oude  en traumatische ervaringen worden opgeruimd waardoor je levensenergie beter gaat stromen. De uitwerking van een healing is dat het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, waardoor je lichaam en geest weer in balans komt en je als het ware je weer verlicht voelt.

Chapoma is hoofdzakelijk het wiegen van het lichaam met het aanraken van drukpunten ( meridianen) en afstrijken van het lichaam.  

Chapoma energetische healing kan resulteren in; meer innerlijke rust, zelfvertrouwen, verbetering van je intuitie , meer energie en een beter slaappatroon, verminderen/ overgaan  van hoofdpijn/migraine.

Na een chapoma healing zul je je als het ware verlicht voelen en weer opnieuw in je kracht staan.

Doordat er meestal al een langere periode aan klachten zijn of aan vooraf gaan, zal je na verloop van tijd weer een tekort aan energie hebben.

Daarom is het raadzaam om meerdere keren (3 a 5) behandelingen in een korte periode af te spreken om jou systeem als het ware te resetten zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam volledig is geactiveerd.